De omgeving

Midden in Friesland gelegen is onze B & B de perfecte plek voor personen die op zoek zijn naar ontspanning, rust en natuur. Vanuit onze bed and breakfast bent u in 10 minuten in het centrum van Heerenveen. Het gezellige centrum van Heerenveen nodigt uit tot fijn winkelen,  een drankje op het terras of lekker eten in één van de vele restaurants. Het Posthuis Theater in Heerenveen en Schouwburg de Lawei in Drachten zijn prima vanuit onze bed and breakfast te bezoeken. In en rondom Heerenveen, Gorredijk en Drachten zijn talloze sportieve-, recreatieve-, of culturele activiteiten met  goede aansluitingen op verschillende fiets- en wandelroutes. Ook is het mogelijk met de heer des huizes een gidswandeling te maken.
 
Heerenveen heeft een knus winkelcentrum en bruisende horeca. Gelegen op ongeveer 10 km van de B&B ligt o.a. het Abe Lenstra stadion van SC Heerenveen, de Epke Zonderland turnhal en de schaatstempel Thialf. Een andere aanrader is het museum Belvedère, het Ecokathedraal en de tuinen van Louis Le Roy. Uw gastfamilie kan u er alles over vertellen.

Wilt u met uw kinderen genieten van rust en ruimte dan bent u ook welkom. De kinderen kunnen zich vermaken in de grote achtertuin waar ook een schommel en glijbaan aanwezig zijn of een balletje getrapt kan worden.  U bent van harte welkom.